Brannvern

Rørleggermester Ole Sell hjelper deg med brannvernprosjektering og montering av brannvernutstyr i ditt bygg
Her er vi ferdig med et stort prosjekt hos en kunde. 6 Brannskap og 150 meter rør er montert, testet og dokumentert.

Vi søker, prosjekterer og monterer brannvernutstyr for deg

Brann kan ramme hvem som helst, når som helst. Derfor er det viktig å sikre at næringsbygget, boligen din eller andre bygg er godt beskyttet om det skulle oppstå brann eller branntilløp. Vi hjelper deg med å gjøre hjemmet ditt tryggere ved å tilby en rekke brannvernstjenester, og kan søke, prosjektere og montere riktig brannvernutstyr.

Vi kan for eksempel installere brannsikre dører og vinduer, som kan hindre spredning av brann og gi ekstra tid til å evakuere bygningen. Samtidig kan vi også hjelpe deg med å installere røykvarslere og brannslukningsutstyr, som brannslokkere eller brannslanger, for å øke sikkerheten i hjemmet ditt.

Riktig skilting av nødutganger og brannvernutstyr, samt en oppdatert brannvernmappe er også en stor del av det forebyggende arbeidet.

Hos oss kan du i tillegg bestille en brannverninspeksjon, der vi gjør en grundig gjennomgang av bygget ditt for å sikre at det er i tråd med gjeldende brannvernkrav. Vi gir deg en detaljert rapport med anbefalinger for hvordan du kan forbedre brannsikkerheten i din bygning.

Kontakt oss i dag for et tilbud på våre brannvernstjenester. La oss hjelpe deg med å gjøre bygningen din tryggere og mer brannsikker.

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Har du behov for en av våre tjenester?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle